Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković istakla je večeras da Ministarstvo unutrašnjih poslova postupa u svim slučajevima nasilja u porodici, bez obzira na vanredne okolnosti, i apelovala da se prestane sa širenjem dezinformacija.
Svetski dan pantomime. Svetski dan voda. Svesna značaja voda, kao najdragocenijeg prirodnog bogatstva i jedinstvenog elementa prirodne okoline, po kome je Zemlja dobila naziv "plava planeta", Generalna skupština Ujedinjenih nacija je, Rezolucijom 47/194, izglasanom decembra 1992. godine, proglasila 22. mart...
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić preporučio je svim toplanama u Srbiji da obezbede grejanje stanova 24 časa dnevno.
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić pozvao je gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i tom prilikom ponudio pomoć Grada Beograda.
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je za Beoinfo da će od večeras do kraja hladnog talasa JKP "Beogradske elektrane" grejati stanove Beograđana tokom 24 časa.
Međunarodni dan baka, Dan Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, Dan Muzičke omladine Srbije, Dan Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu
Letnje računanje vremena počinje noćas pomeranjem časovnika jedan sat unapred – sa dva sata na tri.
Dugogodišnji urednik emisije "Pozovite 92", Igor Spasov, pronađen je mrtav u svom stanu na Novom Beogradu, saznaje Tanjug.
Svetski dan borbe jastucima, Dan Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu
Janjuš je večeras zajedno sa Stefanom Karićem okupio nekoliko zadrugara i zadrugarki, nakon žurke, među kojima su bile Ivana Šopić i Jelena Pešić. Više možete pogledati u video-prilogu ispod.
Marko Janjušević Janjuš seo je na krevet pored Ivane Šopić u ranim jutarnjim satima, a tom prilikom želeo je da sazna ko će od budnih ukućana da jede. Zbog toga je Janjuš pitao Boru da li ima hleb i da li bi jeo jaja, ali ga je Santana savetovao da to ne radi.
Aleksandra Nikolić i Stefan Karić se tokom večerašnje žurke nisu odvajali, a pred sam kraj desilo se nešto zanimljivo. Stefan je prigrlio Aleksandru i počeo da igra prisno sa njom, a u jednom trenutku je izgledalo kao da je ljubi po vratu.
Dora Mar je toga dana za samo nekoliko trenutaka osvojila Pikasa, a poznanstvo sa njim će joj potpuno promeniti život - i kao ženi i kao umetnici.
Svaka osoba na ovom svetu je jedinstvena i, zaista, ne bi bilo zanimljivo da je drugačije. Ipak, određene karakteristike se vežu za osobe koje su rođene u određenom mesecu. Donosimo i dobre i loše, u zavisnosti od toga u kom ste mesecu rođeni.
Osim što mnogima jutro čini ljepšim, a druženje u kafiću zabavnijim, kafa je namirnica koju voli i vaša koža. Ako želite da svoje telo na vreme pripremite za toplije dane napravite pastu protiv celulita i koristite je redovno.
Sinoć je na velelepnom imanju u Šimanovcima organizovana žurka na kojoj je pevala Vanja Mijatović. Uz dobru muziku, poker i koju čašicu provod je bio očekivan. Međutim, Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su se posvađali.
Ne postoji nikakav dogovor, ni plan, ni bilo šta tome slično, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Luna Đogani ovog jutra malo je duže spavala. Nakon što je video da njegova devojka ne ustaje dugo, Marko Miljković otišao je u sobu za izolaciju da poželi dobro jutro Luni.
Grčke vlasti ispalile su jutros suzavce i omamljujuće granate kako bi odbile navalu migranata koji žele da uđu u zemlju iz Turske, a nakon sto je Turska izjavila da će otvoriti svoje granice za sve one koji žele da je pređu.
Nakon Oktobarske revolucije u Rusiji 1917. godine, poraza vojnih snaga odanih ruskom caru i preuzimanja vlasti od strane boljševika, Srbija je bila preplavljena talasom izbeglica poražene strane.
Glavni meni
Misao dana
Kada ljudi pod starost postanu smerni, to oni Bogu prinose žrtve, a te žrtve su đavolji ostaci.

Džonatan Svift, irski pisac
(1667-1745)
Kursna lista
Izvori
Preporučujemo