Ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji na poziv ruskog kolege generala armije Sergeja Šojgua, boravi u poseti Ruskoj Federaciji, obišao je i sportsko društvo CSKA.
Novi auto-put će nositi ime Miloša Velikog, odnosno knjaza Miloša Obrenovića, utemeljivača savremene srpske državnosti. Put, na svojevrstan način, povezuje sva važna mesta u životu knjaza.
Dvogodišnja devojčica koja je juče preminula bila je na Vlasini na letovanju, a kada joj je pozlilo, roditelji su pozvali Hitnu pomoć u Crnoj Travi. Tamo im je rečeno da ne mogu da izađu na teren jer imaju samo jednog...
"Putevima Nikole Tesle" trebalo bi da postane prva naučno-turistička ruta posvećena nekom inovatoru. Tura Saveta Evrope povezuje osam zemalja na dva kontinenta, uključujući Srbiju i Hrvatsku. Ekipa RTS-a istraživala je koliko dugo traju sporovi sa susedima čiji je Tesla i...
Svetski dan usvajanja crnih mačaka, Nacionalni praznik Indonezije i Gabona
Medicinskoj sestri Đ. A. iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, koja posao nije obavljala u skladu sa propisima, u petak je zvanično uručeno rešenje o raskidu radnog odnosa, potvrđeno je za "Politiku" u Ministarstvu za...
Tačnu adresu traže vam na mnogim mestima. Ona je i upisana na svim važnim dokumentima. Mnogima, međutim, ne može da pomogne kada se nađu u ulici u kojoj su kuće numerisane naopako, u krug, ili obeležene svim slovima azbuke.
Porodica bi trebalo da uliva sigurnost, da bude utočište, nada i motivacija, i baš zbog toga je veliki problem što su porodice u Srbiji sve malobrojnije, a razvoda je sve više.
Snimak iz Španije potvrđuje da neki ljudi uopšte nisu stvoreni da budu roditelji.
Žena čije su ćerke dve najbogatije žene u Americi itekako zna ponešto o tome.
Radionice za klince i roditelje, treninzi za mame i bebe, predavanja lekara i pozorišne predstave - sve na jednom mestu!
Da li trudnice smeju da se sunčaju i koje mere predostrožnosti bi trebalo da preduzmu na plaži...
Vojvotkinja od Saseksa bila je na meti kritika zbog načina na koji drži bebu, doktor kaže: "Ni u čemu nije pogrešila".
Uz ekran televizora, tableta i telefona deca u proseku provedu čak šest sati dnevno. Svaki drugi predškolac zna da igra igrice, ali pertle sebi ume da veže tek svaki deseti.
Evo šta kažu lekari, koji je najbezbedniji položaj spavanja za bebe.
Konačno bi trebalo da bude promenjen zakon kojim je za godinu dana zakinuto oko 13.000 porodilja. Za punu nadoknadu, posle izmene propisa, biće dovoljno 12 umesto sadašnjih 18 meseci staža. Evo šta poručuju iz Inicijative #MameSuZakon.
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja oglasilo se povodom navoda da je za godinu dana primene novog zakona "oštećeno više od 13.000 mama".
Iako ga mnogi izbegavaju, ovaj razgovor bi svi roditelji trebalo da obave sa decom u nekom trenutku.
Ne obazirite se na mišljenja poznanika, već slušajte svoje telo i lekara. Evo i nekoliko stručnih saveta o vežbanju u trudnoći.
Glumica En Hatavej očekuje drugo dete, a sada je otvoreno progovorila i o poteškoćama da ostane u drugom stanju.
Glavni meni
Misao dana
Kad sumnjaš, nemoj.

Sol Gelerman, američki pisac
(rođen 1946)
Kursna lista
Izvori
Preporučujemo