Pre 21 godinu u kafiću "Panda", u Peći, ubijena su šestorica srpskih mladića, ali ni danas se ne zna ko su počinioci, niti ima osumnjičenih za ovaj zločin.
Vozilo marke "audi a6" oduzeto je od vozača koji je posredstvom "Zandra" aplikacije obavljao taksi prevoz u Beogradu. Vanredni nadzor izvršen je metodom prikrivenog putnika.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, jutros su pozvali Marka Bastaća i još četiri osobe da policiji daju izjavu u svojstvu građana u okviru predistražnog postupka koji se vodi povodom navoda uzbunjivača i bivšeg funkcionera opštine Stari...
Pre 21 godinu u kafiću "Panda", u Peći, ubijena su šestorica srpskih mladića, ali ni danas se ne zna ko su počinioci, niti ima osumnjičenjičenih za ovaj zločin.
Vozilo marke "audi a6" oduzeto je od vozača koji je posredstvom "zandra" aplikacije obavljao taksi prevoz u Beogradu. Vanredni nadzor izvršen metodom prikrivenog putnika.
Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Šabačkom putu, u Urovcima kod Obrenovca, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.
Vozač kamiona iz Kraljeva, koji je u petak izazvao saobraćajnu nesreću na auto-putu Beograd–Niš u kojoj su poginule tri osobe, pušten je iz pritvora i braniće se sa slobode.
Policija u Kragujevcu zaustavila 52-godišnjeg muškarca iz tog grada koji je upravljao automobilom sa 3,04 promila alkohola u krvi.
Traktor i putničko vozilo sudarili su se oko 9.50 u selu Balosave, na putu Ravni Gaj–Kraljevo.
Kosovsko specijalno tužilaštvo podnelo je Osnovnom sudu u Prištini optužnice protiv šest osoba - N. S., M. R., S. A., D. M., Z. J. i R. B., u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, 16. januara 2018. godine.
13.12.2019, 04:45
Pedesetdevetogodišnja žena branila se ćutanjem na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom sumnji da je pokušala da ubije dvojicu starijih muškaraca, trujući ih bromazepamom.
U Prištini je podignuta optužnica protiv šest osoba u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, 16. januara 2018 godine. Javnosti je prezentovana optužnica na albanskom, a za optužene su navedeni samo inicijali.
Dve osobe su uhapšene zbog sumnje da su pomerile betonsku ploču sa jednog groba, na groblju u Starim Banovcima, otkopali zemlju i iz kovčega ukrali nekoliko predmeta od zlata.
Nešto posle 18 sati došlo je do pucnjave u Padinskoj skeli u Ulici Dejana Smiljkovića, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći.
Tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo da se svima koji su ranije uhapšeni u slučaju Jovanjica produži pritvor, potvrđeno je RTS-u u Tužilaštvu.
Zbog sudara na Avlaskom putu kod skretanja za Beli potok, u zastoju je više linija gradskog saobraćaja. Nema povređenih.
Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem koji se sumnjiči da je na teritoriji prestonice Srbije izvršio više teških krađa.
Košarkaš Milan Gurović zaključio je sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kojeg je već osuđen na 10 meseci kućnog zatvora, zbog nasilja nad ženom i ćerkom.
Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem koji se sumnjiči da je na teritoriji prestonice Srbije izvršio više krivičnih dela teška krađa.
Srpski carinici na graničnom prelazu Horgoš otkrili su u utorak kamion natovaren sa 10.000 stabljika marihuane i tako sprečili krijumčarenje rasada ove psihoaktivne biljke, saopštila je Uprava carina.
Glavni meni
Misao dana
Kada čovek dođe do toga da veruje da će mu se ono što ne želi desiti, a ono što želi nikad neće ostvariti - onda je zaista došao u stanje beznađa.

Artur Šopenhauer, nemački filozof
(1788-1860)
Kursna lista
Izvori
Preporučujemo