Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 30 godina zatvora Miloša Delibašića kao organizatora kriminalne grupe čiji su pripadnici ubili rođenog brata Luke Bojovića, Nikolu Bojovića i Miloša Vidakovića 2013. godine. Ostali pripadnici grupe pravosnažno su osuđeni na kazne...
Pojačane aktivnosti carine i policije na prelazima ka Mađarskoj daju prve rezultate. Na Horgošu su zajedničkim radom ove dve granične službe zaplenjena 44 paketa marihuane, ukupne težine oko 17 kilograma.
Pronađena su tela dva deteta nakon požara koji je izbio u Maloj Moštanici. Izgorela je šupa.
Muškarac iz Stare Pazove izvršio je samoubistvo oko 18.40 ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, saopštio je MUP.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su šesnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnove sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Jedna žena izbodena je noćas u Pančevu, a kako je RTS-u potvrđeno, povrede joj je nožem naneo suprug. Muškarac je uhapšen.
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Bogatić-Sremska Mitrovica, kada su se sudarili putnički automobil "alfa romeo" i kamion sa prikolicom.
Dvadesettrogodišnji mladić preminuo je u bolnici od posledica ranjavanja u pucnjavi koja se noćas dogodila u jednom novopazarskom restoranu. Pucnjavi su prethodile svađa i tuča.
Jedna žena izbodena je noćas u Beogradu, a kako je RTS-u potvrđeno, povrede joj je nožem naneo suprug.
Pripadnik žandarmerije koji je napao medicinske tehničare udaljen je sa dužnosti do okončanja postupka koji je pokrenut protiv njega. Pokrenuta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.
Nastavlja se period lepog vremena koji vozačima u dnevnim satima donosi povoljnije vremenske uslove, bolju vidljivost i uglavnom suve kolovoze.
Dvadesettrogodišnji mladić preminuo je u novopazarskoj bolnici nakon pucnjave koje se noćas dogodila u jednom restoranu u tom gradu.
U Tučkovu kod Požege dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj se prevrnulo putničko vozilo na kolovozu. Nakon toga se, zbog zastoja u saobraćaju, formirala kilometarska kolona. Vozač je nepovređen.
Novopazarac E. Š. povređen je jutros oko četiri sata u tuči koja je izbila u centru Novog Pazara, saznaje RTS.
Osumnjičeni za otmicu Monike Karimanović priveden je danas posle podne u policijsku stanicu u Nišu.
Ninoslav Jovanović uhapšen je oko 14 sati u ataru Malče, njegovog rodnog sela. Prethodno je meštanin, čija se kuća nalazi kraj glavnog puta koji prolazi kroz Malču, kada je oko podneva pošao do svog podruma, video Ninoslava Jovanovića kako beži iz dvorišta.
Šest osoba je teško povređeno u požaru koji je zahvatio napuštenu zgradu u Sarajevskoj ulici u Beogradu, u kojoj su bili smešteni migranti.
Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da su direktor Javnog preduzeća "Infrastruktura železnice Srbije" i još tri osobe uhapšeni zbog mita od 10.000 evra.
U Gerontološkom centru u Nišu zapalio se televizor pa se vatra proširila i na zavese. Nema povređenih.
MUP Srbije je objavio snimak hapšenja osumnjičenih zbog mita u postupku eksproprijacije zemljišta na trasi planirane izgradnje brze pruge.
Glavni meni
Misao dana
Ljudsko srce ima nezgodnu naviku da sudbinom naziva samo ono što ga satire.

Alber Kami, francuski pisac i filozof
(1913-1960)
Kursna lista
Izvori
Preporučujemo