Dvadesettrogodišnji mladić preminuo je u bolnici od posledica ranjavanja u pucnjavi koja se noćas dogodila u jednom novopazarskom restoranu. Pucnjavi su prethodile svađa i tuča.
Jedna žena izbodena je noćas u Beogradu, a kako je RTS-u potvrđeno, povrede joj je nožem naneo suprug.
Pripadnik žandarmerije koji je napao medicinske tehničare udaljen je sa dužnosti do okončanja postupka koji je pokrenut protiv njega. Pokrenuta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.
Nastavlja se period lepog vremena koji vozačima u dnevnim satima donosi povoljnije vremenske uslove, bolju vidljivost i uglavnom suve kolovoze.
Dvadesettrogodišnji mladić preminuo je u novopazarskoj bolnici nakon pucnjave koje se noćas dogodila u jednom restoranu u tom gradu.
U Tučkovu kod Požege dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj se prevrnulo putničko vozilo na kolovozu. Nakon toga se, zbog zastoja u saobraćaju, formirala kilometarska kolona. Vozač je nepovređen.
Novopazarac E. Š. povređen je jutros oko četiri sata u tuči koja je izbila u centru Novog Pazara, saznaje RTS.
Osumnjičeni za otmicu Monike Karimanović priveden je danas posle podne u policijsku stanicu u Nišu.
Ninoslav Jovanović uhapšen je oko 14 sati u ataru Malče, njegovog rodnog sela. Prethodno je meštanin, čija se kuća nalazi kraj glavnog puta koji prolazi kroz Malču, kada je oko podneva pošao do svog podruma, video Ninoslava Jovanovića kako beži iz dvorišta.
Šest osoba je teško povređeno u požaru koji je zahvatio napuštenu zgradu u Sarajevskoj ulici u Beogradu, u kojoj su bili smešteni migranti.
Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da su direktor Javnog preduzeća "Infrastruktura železnice Srbije" i još tri osobe uhapšeni zbog mita od 10.000 evra.
U Gerontološkom centru u Nišu zapalio se televizor pa se vatra proširila i na zavese. Nema povređenih.
MUP Srbije je objavio snimak hapšenja osumnjičenih zbog mita u postupku eksproprijacije zemljišta na trasi planirane izgradnje brze pruge.
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala su na području Kanjiže pronašli tri skupocena religiozna predmeta koja su ukradena 2018. godine iz katoličke crkve u Beču i uhapsili S. B. (66) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo...
Na Banjici je večeras pronađeno telo starijeg muškarca, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.
Inspektori Poreske policije podneli su Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv dve osobe iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo poreske utaje od oko 22 miliona dinara.
Odeljenje za ratne zločine Višeg suda u Beogradu usvojilo je predlog odbrane da se uz polaganje jemstva ukine pritvor kosovskom Albancu Neziru Mehmetaju, koji je 5. januara uhapšen na administrativnom prelazu Merdare po poternici srpskog pravosuđa zbog ratnih zločina na...
Lokalizovan je požar koji je izbio u napuštenom objektu u Karađorđevoj ulici. Nema povređenih.
Četrdesetogodišnji muškarac ubijen je u pucnjavi na Bežanijskoj kosi. Policija traga za napadačem. Blokirani su svi izlazi iz Beograda.
U kraljevačkoj Hitnoj pomoći noćas je dva medicinska tehničara napao i povredio pratilac pacijenta, potvrđeno je RTS-u u kraljevačkoj policiji.
Glavni meni
Misao dana
U tišini noći često sam čeznula da čujem bar nekoliko reči ljubavi od jednog čoveka, mnogo više nego aplauz hiljada i hiljada ljudi.

Džudi Garland, američka glumica i pevačica
(1922-1969)
Kursna lista
Izvori
Preporučujemo