Evo kako vežba lepotica iz "jata" Viktorijinih anđela. Možda vas inspiriše da se pokrenete.
Najveća koncentracija polenskih zrna ambrozije, najotpornije korovske biljke, očekuje se od 25. avgusta. Osobe alergične na ambroziju bi već trebalo da počnu da uzimaju terapiju.
Evo odgovora na pitanje zašto vas brže prođe povreda na desnima koju napravite ako "zapnete" dok perete zube, nego sitna posekotina na prstu.
Nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da se oslobodite stresa i budete lepše raspoloženi!
Ova raširena verovanja su česti krivci za probleme sa tenom. Evo šta ne treba da radite, ako želite čistu, negovanu kožu.
Stručnjaci otkrivaju da ove greške koje mnogi prave za doručkom mogu da vam povećaju telesnu težinu za čak 4,5 kilograma!
Svi smo bar jednom u životu rekli da "umiremo od dosade", ali većina ljudi ne misli da je to zaista moguće. Ali, ispostavilo se da dosada i bukvalno - ubija. Naučno je dokazano.
Evo šta kažu stilisti, kojih pet modela obuće bi svaka žena trebalo da ima.
U novoj epizodi MONDO ONA, pogledajte zašto na neke proizvode morate da dajete više novca. U ovom slučaju, samo zato što ste žena...
Pravi prijatelji, oni koji su sa vama i u dobri u zlu, zapravo su porodica koju ste sami izabrali. I tako treba da se ponašate prema njima.
Evo koje greške pravite kada je reč o kupaćim kostimima, a verovatno to i ne znate.
Evo zašto je dobro za vas da na kafu sa prijateljicama odete barem dva puta nedeljno.
Najpoznatiji srpski violinista imao je operaciju kičme, a kaže da su mu joga i meditacija pomogle da se oporavi nakon toga, a u intervjuu je otkrio kakvi su bili njegovi prvi "koraci" u jogi.
Žena koja već čitavu deceniju pije svoj urin i njime maže lice, tvrdi da je to pobošljalo njenu kožu i zdravlje?!
Mlada pevačica objavila poruku namenjenu svima koji su kritikovali njen izgled, ali i devojčicama koje odrastaju uz društvene mreže!
Predstavljamo vam tehniku disanja koja umanjuje stres i pomaže nam da se koncentrišemo.
Iako je normalni biološki proces koji čini sastavni život skoro svake žene, menstruacija je i dalje obavijena debelim velom stigme.
Uvek ste umorni, čak i ako ste dobro i dovoljno spavali? Evo koji su razlozi za to, ali i koja su rešenja.
Ako se pitate koje vežbe mogu da vam pomognu da skinete višak kilograma, evo saveta stručnjaka. Imate dve dobre opcije!
Neke svakodnevne aktivnosti koje se tiču i hrane i odeće, nisu dobre za mentalno zdravlje. Evo o kojim aktivnostima je reč.
Glavni meni
Misao dana
Kad sumnjaš, nemoj.

Sol Gelerman, američki pisac
(rođen 1946)
Kursna lista
Izvori
Preporučujemo