Godina je 2007. a Nole je treći teniser sveta. Probao je sve - dizao tegove, menjao trenere, menjao ishranu, išao na operaciju nosa da bi poboljšao disanje, ali činilo se da ništa ne pomaže. Onda je usledio Australija Open 2010....
I ovog jutra ista grupica pila je kafu u dvorištu, a glavnu reč vodile su Jelena Pešić i Zorica Marković.
Dragana Mitar dočekala je kraj emisije ,,Gledanje snimaka" kako bi nastavila raspravu sa Edisom Fetićem. Naime, Fetić je bio razočaran zbog reči koje je čuo da je Dragana izgovorila o njemu, da je umorna od afere sa njim.
Sinoć su u "Zadruzi" emitovani snimci događaja od prethodne nedelje, a kako to obično biva tokom emisije "Gledanje snimaka", došlo je do brojnih rasprava i svađa.
Sinoć je u Beloj kući, kao i svakog četvrtka, organizovana emisija "Gledanje snimaka". Tom prilikom zadrugari su saznali za neke događaje u rijalitiju "Zadruga 3" te su svi mogli da za crnim stolom iste i prokomentarišu.
Ana Korać jedna je od najzgodnijih zadrugarki a da bi tako ostalo i nakon završetka rijalitija zaslužan je njen dečko David Dragojević. David je ovog popodneva zadavao Ani vežbe i nadgledao da ih pravilno radi. Iako nije bila previše raspoložena za trening, David joj nije dao da odustane.
Verovali ili ne, dobra ishrana može vam pomoći u tome da "povećate" koeficijent inteligencije. Tačnije, određene namirnice poboljšavaju pamćenje, podstiču kreativnost i koncentraciju i pozitivno deluju na rad mozga. A, evo i koje to!
Adolf Hitler je rođen u austrijskom graničnom gradu Braunauu, kao četvrto od šestoro dece carinika Alojza Hitlera i njegove žene Klare.
Njihova vladajuća planeta je Neptun i povezana je sa snovima i vizijama. Ovi ljudi imaju veliku veru i nadu, izražavaju saosećanja i dobro osećaju vibracije drugih ljudi.
Mensur Ajdarpašić ovog jutra došao je u društvo Bore Santane, Zorice Marković i Marka Đedovića i sa njima pričao o svojoj devojci Mini Vrbaški.
Venčanja ne mogu da prođu bez belih venčanica? Tako kaže tradicija i nju poštuju mnoge neveste, ali ima onih i to sa svetske javne scene koje su prekršile ovo pravilo pa su se na svojim svadbama pojavile u roze, sivim i zelenim haljinama.
Svi znamo koliko imamo godina, ali rešavajući ovaj test saznajemo koliko godina imamo "u glavi"... Saznajte koliko se vaša mentalna starost razlikuje od biološke!
Marko Miljković u emisiji "Pitanja gledalaca", koju je i ove srede vodio Milan Milošević, izjavio je kako bi voleo kada izađe iz "Zadruge" da pije kafu zajedno sa svojom devojkom Lunom Đogani i rijaliti drugaricom, kako je predstavlja, Jelenom Pešić.
"Kako bi reagovala kada bi ti Sanja rekla da za vašu vezu više nema nikakve šanse" bilo je sledeće pitanje za Jovanu Tomić Matoru.
Marko Janjušević Janjuš nakon emisije "Pitanja gledalaca", u kojoj se pričalo o njegovom odnosu sa Majom Marinković, ali i sa Stefanom Karićem, otišao je u ekonomsko dvorište.
Možda si pala na lošeg momka, i to je u redu sve dok nije loš po tebe. Nažalost, postoje neki tipovi koji nisu ni loši ni dobri, ali predstavljaju paklenu kombinaciju.
Adolf Hitler je stotine miliona funti spremio na račune u nekoliko švajcarskih banaka za koje građani Nemačke nikada nisu saznali
Ovog jutra Veliki šef budio je zadrguare muzikom, kao i svakog jutra. Dok su svi polako dolazili sebi, Ivana Šopić izreklamirala je svoje zgodno telo i seksi donji veš. Ljubičasti čipkasti brushalter i pink gaćice sa porukom na zadnjoj strani...
Sandra Obradović sinoć je nakon velike drame s bivšim partnerom otišla po svog naslednika, pa kako se navodi, istakla kako je dečak protivzakonito tu, te da je policiju obavetila o otmici.
Osveta je stara koliko i istorija. O tome govori i najstariji skup zakona na svetu, Hamurabijev zakonik, u kome se spominje princip osvete "oko za oko". Ovo su neki od najbrutalnijih primera primene tog principa.
Glavni meni
Misao dana
Plašim se jedino besmrtnosti duše. Znam da moram umreti, ali bih voleo da umrem potpuno.

Horhe Luis Borhes, argentinski pisac
(1899-1984)
Kursna lista
Izvori
Preporučujemo