Nakon što je otpratio Lunu Đogani sa društvenih mreža, Marko Miljković je potvrdio vesti o raskidu.
Zadrugari su danas krenuli da pričaju o "pravljenju priča" u rijalitiju i opstanku, a na opasku Stefana Kandića Kendija o odnosu Marka Janjuševića Janjuša sa zadrugarkama, bivši košarkaš je imao odgovor.
Neko je posvećen karijeri, drugi pak porodici, neki zaborave nežnost u braku, a neki švrljaju sa strane...Saznajte kakav je vaš horoskopski znak u braku
Uz probleme s gorušicom i podrigivanjem, odlazak na spavanje odmah posle večere može da poveća i rizik od srčanog udara.
Portal "The Vintage News" nedavno je objavio interesantan članak o poreklu popularnog gaziranoga pića "Fanta". Njegove najzanimljivije delove prenosimo u nastavku.
Dragana Mitar je jutros, kada je Veliki šef pustio muziku za razbuđivanje zadrugara, pokušala da probudi Vladimira Tomovića nekoliko puta, kako ne bi bio kažnjen zbog spavanja. Kada je konačno uspela da ga probudi, njih dvoje su počeli da razgovaraju,...
Vreme je za poklone, pročitajte feng šui pravila.
Iako je bio siguran da će njegova ljubav i veza sa Draganom Mitar opstati u rijalitiju, došlo je do naglog preokreta nakon emisije ,,Pitanja gledalaca".
Dragana MItar dovela je Edisa Eda Fetića u pab, kako bi mu objasnila šta je sve radila sa Vladimirom Tomović u izolaciji, budući da se uplašila video-priloga koji će biti prikazani i kako će to on shvatiti.
Ljudi su navikli da, čitajući horoskop, vide samo hvalospeve o svom znaku. Internetom, međutim, kruži šaljivi i sarkastični prikaz karakternih crta Zodijaka.
U svim krevetima na planeti u ovo doba je uzbudljivo. Ako znamo da je većina beba rođena u septembru, jednostavnom računicom doći ćemo do datuma začetka, a to je baš ovaj period.
Nakon emisije Dragana MItar odlučila je da stavi tačku na odnos sa Vladimirom Tomovićem, što je rekla Marku Đedoviću, a kako se približio trenutak kada će zadrugari pogledati sve video-priloge, zadrugarka je odlučila da se opravda pred Edisom Fetićem.
Tokom Drugog svetskog rata, Beti Pak je uz pomoć igre zavođenja uspela da sazna brojne šifre neprijatelja. Radila je za britansku obaveštajnu službu MI6 i njeno tajno ime je bilo Sintija. Uspela je da otkrije francuske i italijanske tajne kodove,...
Često mnogo razmišljanja, analize i udubljivnja u problem, jednostavno učini da vaš mozak "zablokira". Uspeh cveta kada je baziran na radu i posvećenosti, ali prisiljavanje određenih stvari može samo da stvori nevolje i tapkanje u mestu.
Filip Đukić je tokom večerašnje žurke priznao Mariji Kulić da je gaji emocije prema Jeleni Pešić, što je kasnije napravilo pravi haos u Beloj kući kada se pročulo. Najviše je pobesno Vladimir Tomović, koji je smatrao da će tako Đukić ukaljati Jeleninu čast.
Odmah nakon što je saznala da je Vladimir Tomović razgovarao sa Ivanom Šopić o priznanju Filipa Đukića da je zaljubljen u nju, Jelena Pešić pridružila se razgovoru kako bi joj u oči objasnila kakva je situacija.
Nakon što se završila žurka Dragana Mitar i Vladimir Tomović su otišli zu izolaciju, njihovo ljubavno gnezdo, gde se uvek probude strasti tokom jutra. Naime, čim je Marko Đedović napustio ovu prostoriju, Dragana se bacila Vladimiru u zagrljaj, a onda su pali i vreli poljupci.
U pabu Dragana Mitar i Edis Edo Fetić raspravljaju o njihovom odnosu, kako bi doneli konačnu odluku. Edis je dao ultimatum zadrugarki, te joj je preporučio da obelodane njihovu vezu, na šta je Dragana ostala nema.
Zadrugarka Maja Marinković uletela je u izolaciju gde su se nalazili Dragana Mitar i Vladimir Tomović kao ovonedeljni potrčci. Marinkovićeva je probudila Draganu kako bi joj se požalila da ju je neko pokrao, pa je počela da besni.
Bane Čolak tokom jutra sedeo je sa svojom novom devojkom Ivanom Krunić i pokušavao je da je zadivi pričama iz prve sezone najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga". Naime, kako je poznato prvi serijal obeležio je ljubavni trougao između Lune Đogani, Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića.
Glavni meni
Misao dana
Kada čovek dođe do toga da veruje da će mu se ono što ne želi desiti, a ono što želi nikad neće ostvariti - onda je zaista došao u stanje beznađa.

Artur Šopenhauer, nemački filozof
(1788-1860)
Kursna lista
Izvori
Preporučujemo