Trudnoća Miljane Kulić glavna je tema u srpskim domovima. Iako ona tvrdi da je otac njenog nerođenog deteta Lazar Čolić Zola, počeli su da se javljaju muškarci koju misle da su oni Nilijku ostavili u drugom stanju. Kako piše Srpski...
Mane imamo svi, ali šta su najkritičnije tačke svakog znaka, saznajte u tekstu…
Rešavanjem ovih problema uskoro ćete opet imati zdravu, punu i jaku kosu...
Ivana Krunić i Bane Čolak su ove noći dugo razgovarali o svom odnosu i to tome da li mogu da budu zajedno.
Pevač Miloš Bojanić se tokom večeri sukobio sa rijaliti neprijateljima Saškom Karan i Markom Đedovićem jer su mu ukrali hranu i kozmetiku iz zaključane drvene kutije. Kako Bojanić više ne može da izdrži zamke i spletke koje mu cimerki postavljaju, on se požalio Lepom Mići i zajecao.
Milica Kemez je imala danas potrebu da porazgovara sa Gagijem Đoganijem i otvori mu dušu o svemu onome što ju je zadesilo u životu, a on ju je nemo slušao.
U Beloj kući nastala je ogromna tenzija nakon što je ovonedeljni vođa Dragana Stojančević podelila budžete, jer su oni kojima je pripalo najmanje novca burno reagovali.
Ispred prodavnice je došlo do sukoba između Tare Simov i Ivane Krunić, a tom prilikom je manekenka pljunula Krunićevu, posle čega su jedna drugoj uputile teške uvrede.
Zadrugarka Ivana Radić je prošle nedelje napustila rijaliti, a ona je odlučila da ovonedeljni vođa bude Dragana Stojančević koja je imala privilegiju da danas podeli budžete svima i to prema svom nahođenju.
Tokom celog septembra 1914. godine Beograd je bio pod jakom austrougarskom paljbom. Grad je bio potpuno razrušen, a šteta u svim delovima ogromna
Kao i sve ostalo što stavimo na sebe i što nosimo, govori okolini nešto o našoj ličnosti, tako i boja laka za nokte koju volimo da nosimo otkriva kakvi smo.
Dušan Petronijević (34) koji je ubio svoju bivšu devojku Violetu Jošić (19) u njenoj kući u selu Batalage kod Koceljeve, nesrećnoj devojci je zadao još nekoliko ubodnih rana i nakon što je izdahnula.
Zadrugarka Milica Kemez sve je rastužila svojom životnom pričom. Ona je rasla bez roditelja, a kako kaže ni u domu i hraniteljskoj porodici nije sve bilo baš bajno! Sada se oglasila njena sestra Mirela Kemez potvrdila Miličinu priču!
Bivša zadrugarka Maja Marinković odlučila je da se oglasi povodom spekulacija o dopisivanju sa Lazarom Čolićem Zolom.
Pevač Bojan Tomović odosno Amar Moštrokol (prešao je u Islam i promenio ime), izazvao je pravi haos svojom izjavom da je on otac deteta koje nosi Miljane Kulić, a ne Lazar Čolić Zola.
Iva Grgurić i Mateja Matijević su sinoć završili u krevetu zajedno, gde su čak i ljubili. Dok se Iva jutros sređivala u salonu lepote, priznala je zadrugarima da jedva čeka da vidi Mateju kako bi ga izgrlila. To je iziritiralo Taru Simov, koja je pravila grimase dok je Grgurićeva pričala.
Tokom sastanka na Rajskom ostrvu došlo je do rasprave između Stefana Karića i Ive Grgurić koji su istakli da hoće da ostanu prijatelji jer nisu našli zajednički jezik za nešto više od toga.
Dalila i Dejan Dragojević nisu spavali sinoć, već su zajedno sa grupom zadrugara čekali da se otvori frizerski salon kako bi se sredili. To je ostavilo svoj danak, pa se tako Dalili kasnije u toku dana prispavalo, a njen suprug...
14.10.2019, 12:00
Glavni meni
Misao dana
Nijednom čoveku ne godi ćutanje. Meni najviše prija kada govore, ali kratko.

Ausonije, rimski gramatičar i govornik
(310-395)
Kursna lista
Izvori
Preporučujemo