Srpski fudbaleri Nemanja Matić i Duško Tošić, kao i automobilista Dušan Borković pratili finale Lige šampiona na Belom dvoru. Borković blizu tačnog rezultata.
Od 5. do 10. juna na Zlatiboru prvi Kup prijateljstva evropskih klubova. Učestvuje 16 klubova iz Evrope, pravo igranja imaju momci do 18 godina. Saznajte ko će se takmičiti i kakav je sastav grupa.
Zamenik kapitena Partizana kaže da će ostati u klubu i naredne sezone. Upravo završenu je ocenio kao uspešnu, ali žali zbog gubitka titule.
Jirgen Klop se sigurno ne bi složio sa ovom legendarnom rečenicom Bila Šenklija. Ali, ukoliko misli da od ovog Liverpula napravi ekipu koja će se pamtiti u istorijskim okvirima, možda bi trebalo da je ponavlja svakog dana u svlačionici…
Liga socijaldemokrata Vojvodina zatražila je od Vlade Srbije podatke o troškovima Nacionalnog saveta i Kancelarije za saradnju sa Rusijom i Kinom, kao i o rezultatima njihovog rada.
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sutra će, na Posebnoj sednici Narodne skupštine, obrazložiti svoj predlog da Siniša Mali bude izabran za novog ministra finansija.
Šefica kancelarije Evropske unije Natalija Apostolova i ambasador SAD u Prištini Greg Delavi poručili su kosovskim vlastima da treba da se pridržavaju zakona o Specijalnoj zaštićenoj zoni manastira Visoki Dečani.
Nebojša Stefanović je izjavio da je Srbija zainteresovana da se reši slučaj ubistva Olivera Ivanovića, ali da ne vidi i spremnost prištinskih vlasti.
Deca koja prvih godinu dana života provedu u "laboratorijski" čistim kućama rizikuju da obole od ozbiljne bolesti!
Lazar Dimov, učenik trećeg razreda Tehničke škole u Pirotu, tri godine zaredom je prvak Srbije u oblasti mašinstva. Svojim trudom, već je obezbedio upis na fakultet bez prijemnog ispita.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će učniti sve da policija dobije priznanje kakvo zaslužuje i dobije tu podršku i kroz veće plate.
Za više od sedam decenija, koliko je prošlo od oslobođenja Jasenovca, snimljeno je nekoliko dokumentarnih filmova sa tom tematikom, a tek dva igrana. Mediji prenose da će država sponzorisati novi u kojem bi mogli da glume svetski poznati glumci. Zašto...
Ako ste među milionima ljudi koji se boje zubara, samo da znate da vaš stomatolog to zna. Koliko god se vi trudili da se hrabro držite…
Kristina Kockar i Slobodan Radanović su tokom poslednjih dana naročito zbližili. Na sinoćnoj žurki povodom Kijinog rođendana, njih dvoje se nisu razdvajali. A pogledi i dodiri su značili više od reči.
Duško Radonjić boravio je u Beloj kući sa Zoricom Marković, a za to vreme se, između ostalog, šuškalo kako je par izmislio romansu radi njegovog marketinga. Kako bi zaustavio glasine, konačno je progovorio na tu temu, ali i o tome zašto su se njih dvoje udaljili.
Verovatno niste znali, ali perut može da se pojavi i na licu. Evo kako da utvrdite da li je imate i kako da rešite problem.
U Kumanovu je rano jutros eksplodirala ručna bomba-kašikara na terasi prvog sprata porodične kuće M.C. (26) koji je pozvao policiju, prenosi MIA.
U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i austrijske policije uhapšena je organizovana kriminalna grupa zbog sumnje da se u dužem periodu bavila uzgojem opojne droge marihuane u ilegalnim laboratorijama, koje su instalirali...
Ministarstvo odbrane SAD saopštilo je da je u bazi "Bondstil" na Kosovu preminuo vodnik Konrad Robinson, što je druga smrt nekog američkog vojnika u toj bazi od početka ove godine.
Lekar spcijalista Doma zdravlja u Kruševcu V.S (1955), uhapšen je zbog osnovne sumnje da je počinio krivično delo primanje mita, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Svi pamtimo sliku koja je pre dve godine obišla svet…
Lepotica sa slike je supruga poznatog košarkaša
Drevni grčki grad Bargilija na turskoj obali Egejskog mora prodaje se za 6,6 miliona evra, piše britanski "Telegraf".
Pivopije će se obradovati. Dve čaše piva mogu da smanje bolove bolje od svih tableta protiv bolova, tvrde naučnici.
Lava koja se razliva iz pukotina zemlje usled erupcija vulkana Kilauea, na Velikom ostrvu na Havajima, stigla je danas do područja na kome se nalazi geotermalna centrala i preti da izazove dodatnu štetu.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su pripadnici MUP-a ti koji štite našu slobodu, spokoj, mir i bezbednost i omogućavaju napredak, štite zakon i građane bez obzira na pol, versku i drugu pripadnost.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je Beograd spreman da razgovara sa Prištinom, ali da mora da vidi rezultate tih razgovora.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je u Briselu učestvovao na polumaratonu. Kaže, osvojio tri boda u gostima.
Glavni meni
Misao dana
Nema ničeg moćnijeg na svetu od ideje do koje je došlo samo vreme.

Viktor Igo, francuski književnik
(1802-1885)
Kursna lista
Izvori
Preporučujemo